лайфхак взуття

Ідеальний білий: як зберегти зовнішній вигляд білого взуття

Сейчас читают: 234
hochu.ua

Ви здивуєтесь, та повернути своєму білому взуттю охайний та чистий вигляд, можна за допомогою всього двох інгредієнтів - зубної пасти та мурашиного спирту, який продається в аптеці.До 1 столової ложки мурашиного спирту додайте таку ж кількість зубної пасти.

Так ви отримаєте очищувальну пасту зручної для роботи консистенції. Читати також Ваше біле взуття сяятиме завжди: хитрий трюк для очистки підошви за 10 хв (ВІДЕО) Нанесіть пасту на підошву кедів чи кросівок за допомогою старої зубної щітки.

Якщо забруднення сильні та задавнені - залиште очищувальну пасту на 10-15 хвилин. Потім змийте. Результат не заставить себе чекати: жовті плями та забруднення зникнуть, а підошва вашого улюбленого взуття знову буде білою!Також раніше ми розповідали, як захистити взуття від вологи.

Ці лайфхаки стануть в пригоді навіть влітку, тому що цьогоріч погода нестабільна з грозами та дощем. Не дайте погоді заскочити себе зненацька!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA