стосунки психологія поради психолога вибір редакції

Розлука через війну: як зберегти родину на відстані

Сейчас читают: 511
womo.ua

Зараз значно зросла кількість подружніх пар, які вимушені бути в розлуці через повномасштабну війну. Це триває вже другий рік, через що постають виклики як зберегти родину.

Кожен в парі вже пристосувався до такого формату життя, але цей новий спосіб взаємодії теж впливає на відносини. Питання “як зберегти родину на відстані?” все частіше надходить на гарячу лінію Служби психосоціальної підтримки сімей військовослужбовців.

Також це турбує багатьох дружин військовослужбовців і часто лунає від них на зустрічах в групах підтримки, які проводить ГО “Громадський рух “Жіноча Сила України”  Анна Найдапсихологиня та гештальт-терапевтка в навчанні, консультантка гарячої лінії та ведуча груп підтримки Одразу хочеться зауважити, що універсальних способів збереження сім’ї не існує, адже кожна пара по-своєму унікальна, зі своєю історією, звичками, традиціями та способами проживання складних періодів.

Всі ми стикаємося з різними подіями впродовж сімейного життя, тому вже маємо певний досвід, як справлятися з ними разом із партнером.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA