Кндр жінки сексуальне насильство звіт дослідження права жінок Кндр

Права жінок і гендерна рівність у Північній Кореї: ООН представила звіт

Сейчас читают: 861
womo.ua

ООН представила звіт, у якому розповіла про становище прав жінок у Корейській Народно-Демократичній Республіці. У ньому задокументовані свідчення  постраждалих жінок, які втекли з КНДР.

У звіті зазначається, що жінок у КНДР називають «квітами», а їхній зовнішній вигляд регулюється згідно зі встановленими державою правилами.

Гендерні стереотипи проявляються в різних сферах суспільного життя. Читайте також: Переселенцям можуть скасувати статус ВПО: що сталося? Домашнє насильство у КНДР Жінки, які покинули КНДР, свідчать, що домашнє насильство в країні є розповсюдженим, попри те, що воно заборонене законом.

Постраждалі від домашнього насильства не мають доступу до механізмів повідомлення або захисту, а також не мають безпечних місць, де вони можуть отримати прихисток і необхідну підтримку. Читайте також: У тимчасово окупованому Севастополі в школах та дитсадках ввели військовий вишкіл: відео Зґвалтування у КНДР Також зазначається, що багато жінок у КНДР стикаються із сексуальними домаганнями й зґвалтуваннями, особливо з боку чоловіків, які обіймають високі посади.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA