ЛГБТ ЛГБТК ЛГБТ-спільнота права людей

В Італії уряд обмежив батьківські права гей-пар

Сейчас читают: 262
womo.ua

Ультраправий уряд премʼєр-міністерки Італії Джорджії Мелоні обмежив визнання батьківських прав тільки для біологічного батька в одностатевих родинах.

Про це пише AP. Уряд наказав міській владі Мілану припинити автоматичний запис обох батьків в одностатевих парах у міських реєстрах, що, як очікується, вплине на сотні сімей.

Це було останнє велике місто, яке продовжило практику, що на короткий час була прийнята в Римі, Турині, Неаполі та інших містах після того, як у 2016 році Верховний суд Італії спростив для геїв можливість всиновлення біологічної дитини партнера. Читайте також: Перетин кордону: нові правила виїзду за кордон для митців Зазначимо, ця бюрократична процедура є ключовою для визнання батьківських прав у низці повсякденних ситуацій, таких як дозвіл на медичне лікування або участь у шкільних екскурсіях.

Президент Rainbow Families Алессія Крочіні заявила, що рішення Риму припинити автоматичну реєстрацію обох батьків в одностатевих сім’ях викриває гомофобію уряду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA