Україна здоров'я психологія поради жінки кар'єра Україна

Порада дня від психолога: Як правильно відпочивати?

Сейчас читают: 818
womo.ua

Валентина Московченко, психологиня На календарі середина літа. У мирні дні ми б уже купували поїздку всією сім’єю до теплого моря чи вирушили на тиждень у гори.

Але наразі живемо в час, коли дозволити це собі можуть не всі, а тим більше разом зі своєю сім’єю. Та попри все ми маємо не забувати піклуватися про свій ментальний стан і дозволяти собі відпочивати.

Особливо коли щодня відчуваємо сильне напруження. Лише так матимемо сили та можливість працювати далі. Тому разом із психологинею Центру «Незламна» від «Фонду Маша» Валентиною Московченко хочемо розповісти про важливість відпочинку та як правильно його організувати, щоб отримати максимум користі для себе.

Читайте й не забувайте перезаряджати свою внутрішню «батарейку»! Навіть якщо ви обожнюєте свою роботу й колектив — все одно треба брати паузу та перезавантажувати організм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA