Естонія косметика педикюр українські бренди доглядова косметика Естонія

Інноваційні рішення в індустрії педикюру: косметичні засоби від Shelly

Сейчас читают: 521
womo.ua

Майстри нейл-індустріїї знають, що для створення коректного педикюру потрібні якісні матеріали. Професійні засоби новітнього зразка дозволяють здійснювати дбайливий догляд за ногами, усувати можливі проблеми та підготувати ніжки до нанесення декоративного покриття. Інноваційні формули та якісні матеріали від бренду Shelly Українська компанія заснована у 2018 році, але вже є одним з ключових гравців на ринку професійної косметики.

Довіру майстрів та клієнтів нейл-салонів бренд Shelly завоював завдяки використанню новітніх розробок, технологій у виробництві, постійному пошуку та вдосконаленню рецептів. Читайте також: Педикюр на літо-2024: найкращі ідеї на щодень, відпустки та свята Візитна картка виробника — унікальні формули з активними інгредієнтами.

Косметичні продукти, створені на основі натуральних компонентів, з високою концентрацією дієвих речовин м’яко та ніжно піклуються про здоров’я і красу ваших ніжок.

Терапія для шкіри ніг і нігтьових пластин здатна покращити стан, усунути наявні проблеми та запобігти новим. Серед асортименту Shelly косметичних засобів для педикюру: кератолітики для опрацювання огрубілостей; комплекси для загоєння мікротріщін; антибактеріальні креми; скраби і пілінги; шкарпетки для педікюру; засоби зволоження і живлення; дезодоруючі засоби пролонгованої дії; зігріваючі бальзами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA