українські бренди весілля тренди весільні сукні

Весілля в 2024 році: трендові сукні від українських брендів

Сейчас читают: 286
womo.ua

Весільні сукні, які в тренді 2024 року зосереджені на красивих деталях. Романтичні форми, корсетні ліфи та занижена талія, шлейфи у стилі принцес, тканини ніжних рожевих відтінків, розкішне мереживо та жакардові фактури, а також гламурні мініспідниці — все це, як очікується, визначатиме головні весільні образи цього року. Читайте також: Весільний манікюр для майбутньої нареченої — тренди 2024 року: фото Якщо шукаєте сукню на власне весілля, пропонуємо вам добірку весільних суконь від українських брендів. Тренди весільних суконь 2024 року BALYKINA Бренд продовжує просувати напрям «трансформацій», де одну сукню можна доповнити аксесуарами і трансформувати в абсолютно інший образ. Gaptuvalnya Серед весільних пісень одна з найархаїчніших оспівує молодих як Місяця та Зорі.

Шовкова весільна сукня «Місяць із Зорею» символізує молоде та щасливе подружжя. Шовкова сукня «Ладо моє» символізує українську сучасну наречену, яка ніби як архаїчна богиня — вродлива та відважна — йде до шлюбу. Milla Nova Бренд Milla Nova представив колекцію «Inherited», інспіровану українським традиційним весільним вбранням.

Креативна команда бренду Milla Nova у своїй новій колекції відтворила форми, орнаменти та техніки традиційного весільного образу, але у білому кольорі.

Вся вишивка в колекції виконана вручну. Орнаменти натхненні багатими традиціями борщівської та бойківської вишивки. Колекція містить аксесуари у техніці бісероплетіння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA