Сша Книга роды пологи Сша

Як перестати хвилюватися, довіритися власному тілу та досягнути комфорту під час пологів — у книзі лікаря Мішеля Одена «Відроджені пологи»

Сейчас читают: 400
womo.ua

Вперше найвідоміша книга французького доктора Мішеля Одена – історія пологового відділення в лікарні місті Пітів’є – була видана у 1984 році у США, згодом перекладена 13-ма мовами світу.

При Одені природність та свобода стали лікарняною практикою; поклавшись на фізіологію, лікар і пів дюжини акушерок змінили ставлення до пологів і їх практику в усьому світі.

І продовжують змінювати досі. Палати з домашньою атмосферою, мінімум втручань у несвідомий процес пологів – тиха революція: головні дійові особи в пологах – жінка та її дитина.

У центрі – особистісні, а не технічні аспекти пологів. Книга призначена для широкого кола читачів: батьків, які знаходяться в очікування дитини, акушерів та лікарів, які готові переглянути загальноприйняті підходи, студентів медичних навчальних закладів, доул та психологів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA