«Тілесний невроз» і страх перед повнотою: Які у жінок відносини з власним тілом

Сейчас читают: 881
womo.ua

Чому я зриваюся з дієти? Що не так із моїм тілом? Як мені перестати ненавидіти своє тіло і звідки взялася ця ненависть? Чому мені соромно за з’їдену цукерку, я ж не вкрала її?

Чому мені не допомагають поради з глянцевих журналів на кшталт «1001 спосіб досягти оргазму»? Як бути сексуальною, якщо я не хочу сексу, і чому я його не хочу?

Популярний клінічний психолог Юлія Лапіна написала книгу «Тіло, їжа, секс і тривога. Що турбує сучасну жінку. Дослідження клінічної психологині» після багатьох років роботи з людьми, які страждають розладами харчової поведінки та яка намагається відповісти на запитання, над якими щодня задумуються мільйони жінок. РОЗДІЛ 3 Стандарти краси — основа суспільної ієрархії …Не клянись головою своєю, — бо навіть однієї волосинки ти не можеш учинити білою чи чорною.

Євангеліє від Матвія (5:36) Нещодавно мені трапилося на очі таке дослідження: «Перший гормон було відкрито 110 років тому, і сьогодні важко знайти людину, яка не знає про вплив цих речовин на організм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA