діти батьки і діти поради батькам

Як навчити дитину повзати: поради для батьків

Сейчас читают: 524
hochu.ua

Як навчити дитину повзати і чи потрібно це робити? Правильно було б поставити питання про те, як допомогти малюку навчитися повзати, тому що зазвичай цей процес відбувається індивідуально для кожної дитини.Як правило, діти починають повзати у віці від 7 до 10 місяців, але іноді це відбувається раніше чи пізніше, а деякі малюки взагалі пропускають етап повзання та одразу починають ходити.

Читати також Експерти підрахували, скільки цьогоріч коштує зібрати дитину до школи Кожна дитина індивідуальна. verywellfamily поговорили з педіатром Корі Фіш про те, коли варто замислюватися про те, чи не час навчити малюка повзати.Якщо дитина має якийсь спосіб дістатися з пункту А в пункт Б, вона правильно розвивається,– пояснив він.Якщо дитина не повзає до 7 або 8 місяців, не турбуйтеся та не напружуйтеся надто сильно.

Діти розвиваються із різною швидкістю.Доктор Комаровський також вважає, що у розвитку малюка важливо, щоб він робив усе сам.

Тому забудьте про питання на кшталт "Як навчити дитину повзати і сидіти?".Батькам не варто прискорювати появу вертикальних навантажень на хребет дитини,– каже він.Після того, як ми розібралися з тим, чи потрібно вчити дитину повзати, можна перейти до наступного етапу – мотивації.Отже, як ми вже говорили, питання про те, як навчити малюка повзати неактуальне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA