діти дитина батьки і діти поради батькам

Від лічилок до лінійки: прості способи навчити дитину рахувати

Сейчас читают: 729
hochu.ua

Як навчити дитину рахувати? Починати процес потрібно з малого – спочатку малюкові достатньо вивчити рахунок до 10. Як це зробити – у матеріалі Хочу.Основи рахування дітям починають викладати в дитячому садку та першому класі, але батьки можуть розпочати навчання раніше, пише verywellfamily.com.

Читати також Запасаємося терпінням: це потрібно знати перед тим, як вчити читати дитину Як легко навчити дитину рахувати? Звісно ж, за допомогою гри.

Один із способів розпочати процес навчання – сказати дитині, скільки їй років, показавши необхідну кількість пальців. Потім потрібно попросити малюка зробити те саме.

Не забувайте, що ці заняття мають бути веселими та безтурботними.parenting.firstcry.com пропонує кілька способів для тих, хто замислюється над тим, як навчити дітей рахувати:Важливий помічник у навчанні дитини рахунку до 10 – його хороший словниковий запас та щирий інтерес, зазначає shkolyar.org.ua.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA