рюкзак школа діти навчання школярі

Експерти підрахували, скільки цьогоріч коштує зібрати дитину до школи

Сейчас читают: 288
hochu.ua

Навчальний рік 2023 буде знову у змішаній формі. Хтось вийде онлайн, а комусь таки пощастить сісти за парти. Попри це купувати необхідні для школи речі все одно потрібно.

Раніше ми писали, як без стресу підготувати дитину до школи, а тепер розкажемо, скільки вартуватиме відправити учня на навчання.Для вас — огляд, який підкаже, в яку копійку влетить шкільний рюкзак і все, що у нього потрібно покласти.

Вартість необхідних канцтоварів будемо визначати за цінами на OLX. Читати також 7 правил “не можна” для дітей: поради Дмитра Карпачова До навчального року потрібно придбати рюкзак, шкільну форму, взуття, спортивний костюм і кросівки, канцелярію.

Найдорожча нині шкільна форма. Її вартість становить від 2400 грн, у залежності від розміру та якості тканини.Зошити, ручки, олівці, фарби, пенал і додаткові атласи обійдуться приблизно у 800 грн.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA