поради тварини харчування домашні тварини вуличні тварини догляд

Як допомогти тварині у спекотний день: інструкція від Держпродспоживслужби

Сейчас читают: 847
womo.ua

Спека бʼє усі рекорди й найближчими днями утримається в Києві та в більшості інших міст. Тому Держпродспоживслужба дала кілька порад, як допомогти тварині у спекотний день.

За словами Держпродспоживслужби, найбільше ризикують постраждати від спеки молоді, з хронічними захворюваннями, а також тварини із приплюснутими мордочками, яким важче дихати. Як допомогти тварині у спеку: поради  У квартирах тваринам слід забезпечити вільний доступ до прохолодних місць, наприклад, до ванної кімнати.

Так само важливий постійний доступ до питної води. Також варто подбати про раціон тварини: якщо вона мало рухається, його потрібно зменшити.

Крім того, радять стежити, щоб їжа не залежувалася в мисці, адже через температурний режим вона швидше псується. Читайте також: Спека: яким має бути водний режим для чотирилапих? Загалом у спеку варто обмежити активність тварини, навіть якщо вона сама її ініціює.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA