місто Берн книги психологія дитяча психологія книги для дітей «Фонд Маша» література українською підліткам місто Берн

Порада психолога: ТОП-9 книг, які можуть допомогти підліткам краще зрозуміти себе

Сейчас читают: 562
womo.ua

Підлітковий вік – це час великих змін, коли хлопці та дівчата намагаються зрозуміти себе, навколишній світ і місце в ньому. Читання книг може допомогти в цьому непростому процесі.

Психолог проєкту «Смілива» від «Фонду Маша» Ілія Єлісей Касторних підібрав твори, які корисно буде прочитати вашим підліткам Читати корисно в будь-якому віці.

Бо література не лише розважає, а ще й навчає. А коли ти дитина чи підліток, то в книжці можеш прочитати те, про що соромишся запитати, або тобі важко сформулювати запит. Читання допомагає підліткам: розширювати кругозір і дізнатися про різні культури, звичаї та ідеї; розвивати критичне мислення і вміння аналізувати інформацію; висловлювати свої емоції та почуття; знаходити підтримку та розуміння в схожих на себе героїв.

Психолог проєкту «Смілива» від «Фонду Маша» Ілія Єлісей Касторних знає, які книги можуть допомогти підлітку в пізнанні світу й себе. Читайте також: Що почитати у вересні: ТОП-6 книжкових новинок із захоплюючим сюжетом «Хто ти такий?» Артем Чех Ця книга пропонує підліткам роздуми про власну ідентичність, самооцінку та стосунки з іншими людьми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA