місто Київ цирк ТРЦ Gulliver афіша цікаві події події місто Київ

Вперше в Україні: МАН і ТРЦ Gulliver запрошують до наукового цирку

Сейчас читают: 377
womo.ua

З 28 листопада Музей науки МАН разом із торгово-розважальним центром Gulliver запускають перший в Україні науковий цирк. Вхід безоплатний за умови попередньої реєстрації.

Програма цирку складається з двох частин. Перша — наукове шоу «Атом у дії», що демонструє цікаві перетворення побутових предметів і розкриває таємниці відомих фокусів.

Друга — вільний огляд експонатів і взаємодія з ними у власному темпі. Наприклад, тут відвідувачі більше дізнаються про природу оптичних ілюзій. Читайте також: Green Grey їде в тур Україною Директорка Музею науки МАН Марія Дуброва розповіла, що перша частина програми збурює емоції, а друга дає змогу осмислити інформацію. Читайте також: Women Power Forum: як зберегти жіноче психічне та фізичне здоров’я під час війни Відвідати науковий цирк можна безоплатно за умови попередньої реєстрації.

Для цього перейдіть за посиланням, виберіть подію в календарі, заповніть форму реєстрації та натисніть «Забронювати». Науковий цирк працюватиме до кінця січня на 4-му поверсі ТРЦ Gulliver.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA