Украина Україна робота освіта навчання womo жінки Украина Украина Україна

Дієві рішення для створення власного бізнесу на проєкті від WoMo та Women in Tech

Сейчас читают: 817
womo.ua

12 вересня на другому модулі онлайн-проєкту «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0» поговоримо про запуск власної справи.

Фахівці розкажуть, як створити бізнес-план, залучити фінансування та юридично оформити бізнес. Початок о 14.00 Доступ до трансляції безкоштовний за попередньою реєстрацією: https://workandbusiness.womo.ua/ Програма вебінару 14:00-14:45 Спікер: Іва Козловська, СЕО та співзасновниця Qubit Labs та WiT Ukraine Тема: ІТ підприємництво: типи фінансування стартапів Тези виступу: Базові поради як почати свій бізнес в ІТ Які є варіанти залучення фінансування на стартап Як зрозуміти який варіант обрати на якому етапі розвітку стартапу  14:45-15:30 Спікер: Єлизавета Корецька, консультант з податкових питань, бухгалтер Тема: Як створити бізнес-план свого проєкту  Тези виступу:  Бізнес-план як інструмент підприємницької діяльності.

Основні розділи та помилки. 15:30-16:15 Спікер: Денис Грищенко, Керівний партнер Solex Group Тема: Юридичне структурування ІТ бізнесу Тези виступу: Як правильно оформити ІТ бізнес                                                                                                                                           На що звернути увагу при виборі юрисдикції для реєстрації компанії                                                                            Які правові аспекти варто врахувати при структуруванні ІТ бізнесу Модераторка: Анна Панченко, Менеджерка проєкту Women in Tech Ukraine Передбачений переклад жестовою мовою.

13 вересня на МЕНТОРСЬКІЙ СЕСІЇ В ZOOM розберемося, як розпочати нову кар’єру та підкреслити свої навички в резюме, разом із Наталією Якіменко, Senior IT Recruiter.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA