Україна Німеччина Австрія Швейцарія українська культура українська музика НАОНІ оркестра Україна Німеччина Австрія Швейцарія

«Володарі стихій»: глибинні культурні коди від часів Трипілля

Сейчас читают: 441
womo.ua

У жовтні в культурний простір української столиці повертається масштабний проєкт «Володарі стихій», головними героями якого є ті, що творять музику серцем.

Музичне фентезі-шоу у супроводі унікального за тембральним забарвленням оркестру вже стало культурною візитівкою України. Напередодні довгоочікуваних виступів редакція WoMo намагалася розкрити таємницю великих стихій.

Допомагав нам у цьому відомий музикант, викладач, автор, режисер і продюсер Олесь Журавчак. Розкажіть, будь ласка, про історію проєкту «Володарі Стихій» і чому ви вирішили повторити його?

Наскільки цей проєкт важливий зараз? У листопаді-грудні 2018 року за підтримки Українського культурного фонду відбулись прем’єри програми на сценах Києва, Одеси та Івано-Франківська.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA