Україна кіно війна в Україні новини вибір редакції Україна

У Києві відбувся ексклюзивний показ стрічки «Буча»

Сейчас читают: 103
womo.ua

Гості заходу мали можливість поринути в особливу атмосферу, де гармонійно поєдналися музика та кіномистецтво. Вечір відкрив виступ соліста гурту Bahroma Романа Бахарєва, який виконав кілька своїх композицій, зокрема пісню «Квітень», що стала офіційним саундтреком до фільму.

Після музичної частини гостям продемонстрували 20-хвилинний ексклюзивний фрагмент із фільму. Завершивши перегляд, присутні отримали унікальну можливість поспілкуватися з командою проєкту — режисером Станіславом Тіуновим, акторкою Анастасією Нестеренко, актором Артемієм Єгоровим та Романом Бахарєвим.

Картина справила велике враження на аудиторію, і після показу активно тривали обговорення. Основною темою дискусій стало питання, чи зможе стрічка «Буча» стати відповіддю на російську пропаганду, яка часто використовує кіно як інструмент для маніпуляцій та викривлення реальності.

За словами режисера Станіслава Тіунова, кіномистецтво має виняткову силу в боротьбі з дезінформацією та неправдою. Мета фільму «Буча» — розповісти світові правду про події, що відбувалися в Київській області під час окупації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA