українська мода День незалежності України мода 2024 нова колекція

«Вінець Слобожанщини»: святкова колекція бренду EmbroideredGem до Дня Незалежності України

Сейчас читают: 268
womo.ua

Бренд сучасного етнічного одягу EmbroideredGem продовжує досліджувати різні регіони України. У своїх попередніх колекціях креативна директорка бренду пані Наталя зверталась до традиційних орнаментів та технік Сумщини, Полтавщини та Наддніпрянщини, цього разу напередодні Дня Незалежності у фокусі уваги була колоритна Слобожанщина.

Так, на мудборді дизайнерки був фрагмент вишивки унікального богодухівського рушника кінця XIX сторіччя з колекції Музею Івана Гончара, а також картини на українську тематику уродженця Чугуєва Іллі Рєпіна та портрети харківської громадської діячки, педагогині та меценатки Христини Алчевської в національному строї. Читайте також: PIRNAY та REVÉRIA представляють дебютну круїзну колекцію: фото Обличчям нової колекції EmbroideredGem до Дня Незалежності стала українська модель, волонтерка та військова фотографка Ілона Вербова.

На кадрах, зроблених fashion-фотографкою Анною Гончаровою на плівку, тендітна дівчина позує на фоні української природи в сукнях та сорочках з пишним квітковим орнаментом.

Образи доповнюють вишиті комірці, хустки та фартушки. Роздивитись всю колекцію в деталях можна на сайті embroideredgem.com. Читайте також:  Кінотерапія: серіали, які допоможуть розібратися в собі Натхнені історії: фільми про жінок, які переживають розлучення Фільми, які варто переглянути, якщо ви у пошуках натхнення Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post «Вінець Слобожанщини»: святкова колекція бренду EmbroideredGem до Дня Незалежності України appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA