День незалежності України українські бренди мода 2024 Gunia Project

«Коріння міцні, гілки вільні»: бренд GUNIA Project презентує нову колекцію з нагоди Дня Незалежності

Сейчас читают: 389
womo.ua

GUNIA Project презентує нову колекцію INDEPENDENCE з нагоди Дня Незалежності. Знаковим елементом колекції став дуб, що здавна використовувався в українській обрядовості як ознака могутності та мудрості.

Дуб з’являвся у ритуалах та іграх, зокрема на Зелені свята. У весільній пісенній традиції він уособлював образ молодого козака, а також був символом довголіття, здоров’я та щасливого подружнього життя. Читайте також: «Вінець Слобожанщини»: святкова колекція бренда EmbroideredGem до Дня Незалежності України Сама форма жолудя натхнена прикрасами кочових скіфів та втілює ідею нашої сили, що коріниться глибоко в минулому.

Відзначаючи День Незалежності України, колекція прагне закарбувати це відчуття та пронести його у повсякдення. Для виготовлення підвісок-жолудів GUNIA Project вперше застосовує кольорову емаль, поєднану з використанням дорогоцінних металів.

До колекції увійшли жіночі та чоловічі вишиті сорочки, сукня, а також аксесуари й прикраси: шовкові хустки, плетені крайки з помпонами ручної роботи, гердани з бісеру, кольє та ланцюжки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA