українські бренди білизна нова колекція одяг для жінок

Нова колекція Anoeses: QUEEN’S GAME — концепт «зрілої сексуальності»

Сейчас читают: 903
womo.ua

Український бренд інтимного одягу та аксесуарів Anoeses презентував нову колекцію QUEEN’S GAME, натхненну прагненням вишуканої і зрілої насолоди. Читайте також: Від авіації і ІТ до створення власного бізнесу під час війни: історія засновниці молодого бренду одягу BRU Олександри Гречко У цій колекції Anoeses поєднують еластичну сітку та шкіру, драповані деталі й мінімалістичну, але виняткову фурнітуру.

Окрім класичних білого та чорного кольорів, вони також додали в постійну палітру культовий червоний, який уперше представили в лімітованому дропі до Дня святого Валентина.

Команда бренду майстерно експериментує з формами та стилізацією еластичної сітки, при цьому не зраджуючи ДНК Anoeses і поєднуючи делікатний напівпрозорий текстиль зі сміливими шкіряними акцентами.

Колекція QUEEN’S GAME пропонує широкий вибір речей, об’єднаних спільними деталями, що дозволяє легко комбінувати вироби між собою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA