ПриватБанк

На власному досвіді: враження від використання Картки Юніора

Сейчас читают: 701
womo.ua

WoMo спільно з ПриватБанком запустили проєкт “Фінансова грамотність” аби  підлітки не лише краще зрозуміти своє ставлення до грошей, але й розуміли усі етапи користування Карткою Юніора.

Сьогодні, в останній статті проєкту, ми розповімо про користувацькі враження підлітка. Нагадаємо, що згідно з даними дослідження, проведеного агенцією Factum Group у травні-червні 2023 року, більшість батьків видають дітям кишенькові гроші кілька разів на тиждень, але лише 30% з них переказують ці кошти на банківські картки своїх дітей.

Важливість знань у сфері фінансової грамотності підтверджують  88% опитаних дітей, проте лише 44% з них мають досвід вивчення цієї теми.

Вже зараз підлітки виявляють активний інтерес до інвестування, заощадження коштів та захисту власних фінансів від шахраїв. «Мені подобається що з картою я можу відчувати себе вільним, ходити до магазинів та купувати необхідні продукти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA