Сша Канада Україна Словенія Туреччина Хорватія продажи геноцид Сша Канада Україна Словенія Туреччина Хорватія

PR під час війни: як українська агенція «ВАРТО» будує власний успіх

Сейчас читают: 745
womo.ua

Засновниця та СЕО агенції комунікацій «ВАРТО» Наталя Холод визначила стратегією на цей рік — стати PR провайдером  №1 для іноземних компаній, які хочуть увійти в Україну після перемоги.

Флагманський продукт — мультиінструментальна комунікаційна стратегія — справив вау-ефект на бізнес з Європи, США, Канади. А Womo.ua цікавили не лише нові тренди у PR-світі від Наталі Холод, але і почуття матері чотирьох доньок, яка понад два роки живе на дві країни…..      Де зустріли 24 лютого 2022 року? Ранок 24 лютого я зустріла у Києві з родиною.

Я належала до тих людей, які вважали, що вторгнення не відбудеться, бо ми живемо у цивілізованому світі. Тому була абсолютно внутрішньо непідготовленою, бо, на мою думку, ніякої війни у XXI сторіччі у Європі бути не може.

Розбудив мене о 5:30 дзвінок куми, яка є мамою трьох дітей. Чоловік вже не спав, а моніторив новини та просто вирішив поки не будити мене.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA