Україна культура українська культура Україна

Влада Миколюк: чому культура важлива під час війни?

Сейчас читают: 475
womo.ua

Влада Миколюк, засновниця PR-агенції PRoector, яка робить важливі бізнеси та проєкти медіапомітними На тижні у мене була розмова з керівництвом чудового банку з іноземними інвестиціями.

Вони кажуть: “Нам так подобається те, що ви робите! (маючи на увазі проєкт “Як звучить Дніпро” у метро, запуск інсталяції “Душа” у художньому музеї, Перший фестиваль релокованих бізнесів тощо, де наша PR-агенція PRoector забезпечувала усі PR-комунікації).

Ми теж хочемо ініціювати щось подібне у Дніпрі, але не впевнені, чи на часі”  Ось які я маю думки щодо цього. Відсутність спонукає шукати альтернативу у ворога “Голубой огонек”, “Время”, “В мире животных”, “Спокойной ночи, малыши” — підсаджування на спільний культурний простір рф відбувалося з першого дня мого життя.

Бо Україна не виробляла жодного цікавого контенту. “Виривати” це було не просто. Зараз ми нарешті почистили вплив культурного продукту ворога, почали створювати тонке, красиве, сучасне своє (чого вартує одна Onuka!).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA