Wisdom Summit Китай місто Кривий Ріг розвиток Wisdom Summit Китай місто Кривий Ріг

Найкращі практики утримання та розвитку команди під час війни на HR Wisdom Summit 2024: реєстрація розпочалася

Сейчас читают: 398
womo.ua

Ринок праці в Україні переживає великі трансформації, пройти які можна лише з сильними навичками кризового менеджменту. Дізнайтеся, як бізнесу будувати команду в тотальної невизначеності 17 липня на HR Wisdom Summit.

Понад 25 провідних HRD та топменеджерів розкажуть, як перетворити робоче середовище у місце сили та зростання для співробітників!

HR Wisdom Summit об’єднає понад 300 учасників – HR-фахівців, топменеджерів та власників бізнесу для обміну інсайтами та живого спілкування.

Захід відбудеться у Києві. З метою безпеки місце проведення буде повідомлено гостям саміту напередодні. Читайте також: Вихідні на природі всією родиною: що взяти з собою на пікнік та які страви готувати на багатті Серед спікерів: Олександр Кучеренко, директор DTEK B.V., член Наглядової ради Academy DTEK, Дарина Марчак, перший заступник Міністра соціальної політики, Тетяна Петрук, директорка зі сталого розвитку та взаємодії з персоналом Групи Метінвест, Віктор Марченко, директор з персоналу Райффайзен Банку,  Олександра Комар, директорка з персоналу Shell,  Марія Абдулліна, керівниця платформи з працевлаштування OLX Робота, Інна Печериця, HRD ТОВ «РУШ» (Лінія магазинів EVA та EVA.UA), Юлія Тітуренко, HRD банку «Південний», Катерина Залозних, директорка з персоналу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», Ганна Нетребська, акціонерка Meest China, Ірина Романенко, директорка департаменту по роботі з персоналом Контінентал Фармерз Груп. Ви дізнаєтеся: Як ефективно використовувати штучний інтелект в HR, та які професії він може замінити в майбутньому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA