Сша українські бренди білизна весілля мода 2024 Сша

Ода любові, свободі та праву обирати власне щастя: нова весільна колекція білизни від ZHILYOVA

Сейчас читают: 528
womo.ua

В епоху, коли шлюб еволюціонує і набуває нових сенсів, ZHILYOVA запускає революційну весільну колекцію «TAKEN». Втілюючи сутність жіночності та свободи, колекція відображає право сучасної жінки на свободу вибору у коханні, у шлюбі та самовираженні.

Вона вшановує жіночу силу та надає кожній полотно для створення власної, унікальної історії кохання.  Читайте також: Краса в найпростішому: український бренд HARMI представив перший дроп літньої лінійки: фото Колекція переосмислює весільне вбрання для сучасної жінки і поєднує в собі універсальність та елегантність, дозволяючи кожній нареченій виразити своє справжнє «я» у приголомшливий та сповнений сил спосіб.

У ній представлені вишукані сукні, аксесуари, брюки та мереживні накидки. «TAKEN» — це не лише про одяг, це про те, що він уособлює: святкування можливості людини обирати, любити, одружуватися і бути неповторною собою. Про бренд:  ZHILYOVA — український бренд жіночої білизни, який виступає за різноманітність, любов до себе, інновації, майбутнє та технології і заснований Валерією Жильовою у 2014 році.

Основна місія бренду: сприяти розмаїттю, допомагаючи людям полюбити та прийняти себе. ZHILYOVA — це не лише сексуальна білизна, бренд активно розвиває тему розширення прав і можливостей жінок через широкий спектр пропозицій: від зручних і сексуальних баз до суконь-комбінезонів та аксесуарів. Читайте також:  У США зафіксовано третій випадок захворювання людини на пташиний грип Верховна Рада підтримала три законопроєкти про захист прав жінок: подробиці Що дивитись на Netflix у червні 2024 року: 65 найочікуваніших фільмів та серіалів Гороскоп на червень 2024 року: що обіцяють зірки усім знакам Зодіаку Фінансовий гороскоп на червень 2024 року: хто зі знаків Зодіаку купить

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA