здоров'я харчування сніданок

Вчені розповіли, коли потрібно снідати, щоб знизити ризик появи діабету

Сейчас читают: 471
hochu.ua

Нещодавно ми писали про те, чи можна здирати шкіру після засмаги або сонячного опіку. А в цьому матеріалі ви знайдете відповідь на питання, коли краще снідати, щоб залишатися здоровою людиною.Сніданок є важливим прийомом їжі, тому якщо ви дбаєте про своє здоров'я, пропускати його не рекомендується.

До того ж не всі знають, що сніданок впливає на ймовірність розвитку діабету. Читати також Зелений чай, йога та прогулянки на велосипеді: 7 простих способів зняти стрес за один тиждень Дослідження, проведене Барселонським інститутом глобальної охорони здоров'я, виявило, що сніданок до 9 ранку знижує ризик розвитку діабету другого типу на 59%.

Це значний показник, який не можна недооцінити.Згідно з інформацією вчених, сніданок сприяє більш ефективному управлінню рівнем глюкози в крові у людей з діабетом, допомагаючи запобігти надмірному підвищенню рівня цукру.

Також сніданок може допомогти контролювати вагу за умови, що загальна кількість споживаних калорій впродовж дня залишається в межах норми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA