благодійність UNITED24 Imagine Dragons

UNITED24 запускає розіграш прапора з автографами Imagine Dragons. Що потрібно зробити, щоб отримати його?

Сейчас читают: 545
hochu.ua

Не пропустіть можливість отримати прапор з підписами учасників Imagine Dragons, який розігрує платформа UNITED24. Що потрібно зробити, щоб його виграти?

Дізнайтесь на HOCHU.ua!Фандрайзингова платформа United24 оголосила про проведення розіграшу українського прапора з автографами учасників американського гурту Imagine Dragons.

Цей унікальний предмет можна отримати, зробивши внесок у підтримку відновлення України. Читати також Найкращі пісні незалежної України: ТОП-20 композицій за період з 1991 по 2023 роки Для участі у розіграші необхідно внести пожертву у сумі 24 долари або 240 гривень на напрямок "Відбудова України".

Розіграш проходитиме з 23 серпня по 1 вересня. До речі, на кількість внесків від однієї людини обмежень немає.Нагадаємо, що прапор, представлений на аукціоні, був розгорнутий на сцені під час концерту Imagine Dragons у Варшаві.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA