Україна традиції свято Україна

Останній день Успенського посту: що можна і потрібно робити?

Сейчас читают: 706
hochu.ua

27 серпня закінчується Успенський піст. Бачачи запитання наших читачів, розповідаємо далі все про останній день Успенського посту: що можна, потрібно і не можна робити.

Якщо дотримуєтеся всіх приписів цього періоду, наступна інформація буде для вас особливо актуальною.Нагадаємо, з 14 по 27 серпня християни дотримуються Успенського посту, присвяченого закінченню земного життя Богородиці.

За значенням і суворістю Успенський піст можна порівняти з Великим постом перед Великоднем. Ми писали раніше про заборони посту, а також рекомендації щодо харчування в цей період, наголошуючи на тому, наскільки важлива тілесна стриманість, а також духовне очищення і розвиток у цей час.І в останній день Успенського посту, перед Успінням Пресвятої Богородиці є те, що віруючим людям варто зробити обов'язково.

Про це ми розповідаємо далі.Успенський піст, як і інші пости церковного календаря, розраховані на добровільне самообмеження в їжі, розвагах, спілкуванні з людьми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA