Україна діти освіта навчання Україна

В Україні з’явиться унікальний освітній застосунок «Мрія»

Сейчас читают: 128
womo.ua

Нещодавно кабінет міністрів затвердив рішення про створення освітнього мобільного застосунку «Мрія»відповідною постановою. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму телеграм-каналі.

Фото: Дія Застосунок дозволить збирати, обробляти, накопичувати та передавати дані про освітній процес, який має стати зручним для всіх учасників — школярів, батьків і вчителів.

Михайло Федоров вважає, що запуск «Мрії» «буде проривом». Читайте також: Зареєструвати шлюб тепер можна буде у застосунку «Дія» через відеозв’язок На першому етапі у застосунку будуть доступні: особистий кабінет учня із програмами розвитку здібностей та шкалою успішності мультимедійні навчальні матеріали збір, оброблення, накопичення та передавання даних про освітній процес Мрія-ID — електронний аналог учнівського квитка.

У застосунку також планують використовувати штучний інтелект — щоб «зменшити навантаження на вчителів та надати унікальні освітні можливості учням і батькам». Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post В Україні з’явиться унікальний освітній застосунок «Мрія» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA