Україна благодійність фонд нагорода волонтери війна в Україні Україна

Волонтери, благодійні фонди та громадські організації отримали відзнаку «Варті» за допомогу Україні

Сейчас читают: 367
womo.ua

12 номінантів визначили самі українці, залишивши понад 24 000 заявок на сайті проєкту. Ще 19 номінантів обрав організатор за кількістю і вагою відправлень. Читайте також: Міжнародний день волонтера 2023: пригадуємо історії, які готували журналісти WoMo Відзнаку за кількість та вагу відправлень у рамках Гуманітарної Нової пошти отримали 19 благодійних фондів та громадських організацій у 7 номінаціях: «Найбільша кількість відправлень на допомогу армії»: ГО «Землячки», ГО «Хелп армії», БО «МБФ «Ангели України». «Найбільша кількість відправлень медичної допомоги»: ГО «Ініціатива Е+», ГО «Життя Переможе!», БО «БФ «Лелека-Україна». «Найбільша кількість відправлень на допомогу дітям»: БО «БФ «Діти Героїв», БО «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні», БО «БФ «Україна на крилах надії». «Найбільша кількість відправлень на допомогу людям старшого віку»: ГО «Задля добрих людей», БО «БФ «Старенькі», БО «БФ «Життєлюб». «Найбільша кількість відправлень на допомогу тваринам»: БО «БФ «ЮАенімалс», ГО «Елемент життя», БО «БФ «Юнайтед фор енімалс». «Найбільша кількість відправлень серед нових учасників програми Гуманітарної Нової пошти» (фонди та організації, що приєдналися до програми у 2023 році): ГО «Про100 дій», БО «БФ «Долоні милосердя». «Найшвидше масштабування»: БО «Україна живе 2022», БО «БФ «280 днів». Читайте також: В Україні з’явилася книжкова премія дитячих книжок, які популяризують гуманне ставлення до тварин На сайті проєкту за 18 днів українці подали 24 361 заявку на номінування волонтерів та організацій, яким хочуть подякувати.

За найбільшою кількістю заявок та відповідності критеріям були визначені 12 номінантів, які отримали відзнаку в 6 категоріях: «Креативні комунікації»: Василь Байдак, ГО «Белуга ЮА». «Технол

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA