Украина Україна бізнес кар'єра розвиток новини успішна жінка Украина Україна

«Women in Tech» на саміті у Швеції: як жінки змінюють світ технологій в Україні та Європі у 2024?

Сейчас читают: 460
womo.ua

Привіт, мене звати Наталя Трубнікова і я СМО в технологічній компанії Gart Solutions. Нещодавно я повернулась з конференції 2nd Future of Ukraine Summit, яка проходила в Стокгольмі.

Ця подія була присвячена економічній відбудові та розвитку України разом з можливостями поглиблення співпраці та налагодженням бізнес-зв’язків зі Швецією.

Наталя Трубнікова,  CMO Gart Solutions На конференцію зібралося неймовірне ком’юніті підприємців (засновники 24-х інноваційних українських стартапів (серед яких мали змогу “запітчити” і ми); а також — представники бізнесу у Швеції, інвестори, представники уряду та муніципалітетів Швеції, міжнародних організацій, акселераторів, інкубаторів та інші бізнес-лідери та “десіжн-мейкери”.

Я маю вже достатньо великий досвід відвідування подібних івентів і цього разу була враженна гендерним складом конференції. Хочу поділитись своїми спостереженнями та прогнозами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA