Влада Литовченко Володимир Остапчук Марина Аристова Україна місто Київ жінки Влада Литовченко Володимир Остапчук Марина Аристова Україна місто Київ

У Києві відбудеться суперподія для жінок — Girls Gathering

Сейчас читают: 648
womo.ua

Цієї п’ятниці, 31 березня 2023 року, в Києві відбудеться офлайн-подія для дівчат — Girls Gathering, де спікери розкажуть про персональний бренд. Читайте також: «Оселя голосів та історій»: в Україні створили платформу з українськими діалектами Girls Gathering — школа піару Любові Мочалової, яка разом із партнерами запускає серію зустрічей про персональний бренд.

10% від продажу квитків передадуть дітям у фонд «Благомай». Читайте також: «Відкривай портал у науку»: у Києві відкривається інтерактивний науковий музей Адженда:  17.00 — Кава-брейк, фотозона.

17.30 — Тетяна Гончарова, телеведуча. «Жінка-бренд, яка впливає на процеси та суспільство». 18.00 — Марина Арістова, бізнеследі, телеведуча, поціновувачка капелюхів, багатодітна мама. «Як бути жіночною в реаліях нашого життя». 18.30 — Влада Литовченко, експертка у сфері культури, кандидат історичних наук, міс Україна-95. «Власний шлях.

Краса та соціальна місія». 19.00 — Володимир Остапчук, шоумен, телеведучий. «Жінка — бренд. Чоловічий погляд». The post У Києві відбудеться суперподія для жінок — Girls Gathering appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA