люди glo Нео українська мова

Бренд glo™ створив Глосарій живої української мови

Сейчас читают: 929
womo.ua

На правах реклами. glo призначений для повнолітніх споживачів нікотиновмісної продукції. Мова є важливою складовою суспільства, що допомагає ідентифікувати свою особистість та краще зрозуміти свою історію.

Словами ми описуємо емоції, події, ними ми констатуємо факти та мріємо. В продовження проєкту Мапа української ідентичності, бренд gloзаглибився в українську мову та разом з професійним філологом провів дослідження, щоб результати проєкту були якомога актуальними.

На основі цих знань створилася підбірка українських відповідників та з’явився “Глосарій” — зібрання важливих та цікавих слів, щоб кожний мав можливість розвивати свій щоденний лексикон.

Виявилось, що значну долю мовлення середньостатистичних українців займають англіцизми та русизми. Мова розвивається з плином часу, а сучасна глобалізація спричинила інтеграцію іншомовних слів у професійне та повсякденне спілкування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA