Louis Vuitton saint Laurent Victoria county Beckham місто Victoria Нео Chanel Louis Vuitton saint Laurent Victoria county Beckham місто Victoria

6 головних трендів на Тижні моди у Парижі

Сейчас читают: 885
vogue.ua

Традиційно модний місяць завершили покази в Парижі, які по-справжньому здивували. На шоу Coperni було розпорошено рідкий матеріал по тілу оголеної Белли Гадід, який залишив після себе білу  обтягливу сукню.

Колекція Chanel була присвячена музі Крістен Стюарт, що втілює кінематографічну, інтелектуальну елегантність, Saint Laurent показали колекцію суконь з капюшонами у старому голлівудському стилі, а Miu Miu трансформували торішній мінікомплект, додавши подовжені спідниці та об'ємні кишені.

Тоді як ці бренди складають постійну гвардію Тижня моди в Парижі, такі лейбли, як Zimmermann і Victoria Beckham, дебютували в Парижі цього року: перший із колекцією, що поєднує ретро-австралійський стиль з пляжним гламуром, а другий показав важкі торочки та спокусливі деталі, які ідеально вписалися у чисту елегантність бренду.

Vogue. ua зібрав 6 ключових тенденцій, які були помічені на Паризькому Тижні моди сезону весна-літо 2023. У Victoria Beckham, Ester Manas та Givenchy бузковий та м'ятно-зелений кольори були головними відтінками в колекціях, які транслювали дівочий настрій та кокетливість.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA