saint Laurent Christian Dior Giambattista Valli saint Laurent Christian Dior Giambattista Valli

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Парижі, частина 1

Сейчас читают: 343
vogue.ua

Місяць моди після Мілана плавно перемістився до Парижа. Насичений тиждень розпочався з показів таких легендарних модних Домів, як Christian Dior, Saint Laurent та Balmain, пізніше гості побачили колекції брендів Giambattista Valli, Elie Saab, Off-White та Coperni.

Про останній показ говорив весь інтернет після того, як оголена Белла Хадід одягла сукню з рідкої бавовни прямо на подіумі. Звичайно, подібні шоу важко перевершити, проте streetstyle-зірки також ретельно підготувалися до Тижня моди в Парижі та показали свої найефектніші образи.

Streetstyle-інфлюєнсери демонстрували на вулицях французької столиці образи в стилі препі, віддаючи перевагу шкільним спідницям у складку, університетським бомберам, жилетам і модному комбо, що складається з лоферів і білих шкарпеток.

Була помічена велика концентрація скульптурних золотих аксесуарів, всіх видів шкіри – від матової до глянсової, богемна бахрома, практичний денім та напівпрозорі фактури.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA