Сша Чилі куда пойти в Киеве куда пойти киев Сша Чилі

В Osocor Winter Village показали захоплююче циркове шоу на льоду

Сейчас читают: 415
liza.ua

Osocor Residence продовжує задавати тренди гідного зимового відпочинку. 19 грудня в зимовому містечку Osocor Winter Village гучно представили прем’єру циркового льодового шоу «ЧАРОСВІТ».

Приголомшливі піруети, яскраві костюми, кращі спортсмени й фігуристи світу та чаклунська атмосфера Хогсміда — усе це мали змогу побачити й відчути глядачі казкового дійства.Цієї зими в Osocor Residence не обмежилися відтворенням магічного містечка, що мовби зійшло зі сторінок поттеріани.

Вони вирішили дати киянам та гостям столиці ще більше видовищ, запросивши до себе єдиний у нашій країні цирк на льоду Saveliev Grand.Знаменитий на весь світ проєкт, що гармонійно поєднав у собі фігурне катання й цирк, створив Юрій Савельєв.

Для цього він зібрав команду виключно суперпрофі: найкращих артистів, спортсменів та фігуристів. Saveliev Grand вдалося без перебільшення закохати в себе весь світ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA