Ольга Сумская Вера Кекелия отдых фестиваль Карпаты Ольга Сумская Вера Кекелия

Колядки, кутя і 12 пісних страв: українські зірки зберуться на WINTER ROMANTIK FEST

Сейчас читают: 967
hochu.ua

Дев'ятий рік поспіль в гостинному готелі Romantik Spa Hotel (Яремче) відбудеться Різдвяний фестиваль WINTER ROMANTIK FEST. Хто буде присутнім із зіркових гостей та інші подробиці — дізнавайтеся в нашому матеріалі.Отже, WINTER ROMANTIK FEST відбудеться з 5 по 8 січня 2021 року.

На фестивалі традиційно зірки співатимуть колядки, готуватимуть різдвяну кутю і 12 пісних страв.Серед запрошених гостей — співачка і актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія, співаки Арсен Мірзоян і Віктор Павлик, зіркова пара акторів Ольга Сумська та Віталій Борисюк, співачки Тоня Матвієнко та Наталія Бучинська, а також телеведучі Руслан Сенічкін та Людмила Барбір...Зірки вже зараз активно готуються до новорічних свят — замовляють ексклюзивні прикраси та вбрання у модних дизайнерів, оскільки традиційно на фестивалі шляхом загального голосування виберуть краще вбрання вечора.За роки проведення фестивалю WINTER ROMANTIK FEST ми приготували 700 літрів куті і понад 10 000 вареників.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA