Тоня Матвиенко Виктор Павлик Ольга Сумская Людмила Барбир Руслан Сеничкин Вера Кекелия Ольга Сумська Тоня Матвиенко Виктор Павлик Ольга Сумская Людмила Барбир Руслан Сеничкин Вера Кекелия Ольга Сумська

Як українські зірки Різдво святкували: Тоня Матвієнко, Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та ініші на фестивалі Winter Romantik Fest

Сейчас читают: 467
hochu.ua

Різдво — одне з теплих і улюблених свят українских зірок. Цього року медійні особистості зібрались у Карпатах, щоб приготувати кутю та перезавантажитись у Romantik Spa Hotel.В Яремчі відбувся дев’ятий фестиваль Winter Romantik Fest.

Зірки ще ближче доторкнулись до традицій та відчули дух Різдва на повну. Крім того, знаменитості ділилися своїими секретними інгредієнтами, які додають у кутю, щоб вона була не просто смачною, а унікальною.На дев’ятому фестивалі Winter Romantik Fest у курортному містечку Яремче побували: співачки Тоня Матвієнко, Віра Кекелія та Наталія Бучинська, телеведучі "Сніданку з 1+1" Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, актори Ольга Сумська та Віталій Борисюк, співаки Арсен Мірзоян та Віктор Павлік.

Детальніше про подію читайте в матеріалі HOCHU.ua.Наталія Бучинська приготувала кутю з використанням великої кількості горіхів — грецьких, мигдалю, фундука.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA