Сша Испания місто Лондон спорт Скандал сексизм жінки новини спорту Сша Испания місто Лондон

В Іспанії жінки почали масово повідомляти про особистий досвід сексизму: деталі

Сейчас читают: 218
womo.ua

Після випадку з футболісткою Дженніфер Ермосо, яку поцілував без згоди у губи голова федерації Іспанії з футболу Луїс Рубіалес після перемоги на Чемпіонаті світу з футболу серед жінок, понад 200 жінок з усієї Іспанії анонімно поділилися особистим досвідом сексизму чи зловживання владою на робочому місці.

Про це пише The Guardian. Зазначається, що професорка Імперського коледжу Лондона Гелена Легідо-Квіґлі й організація «Жінки за глобальне здоровʼя в Іспанії» попросили жінок розповісти про власний досвід сексизму.

За пʼять днів вона отримала понад 200 історій. Читайте також: Домагання, дискримінація і сексизм: з чим стикаються жінки-військові в армії США — дослідження Також вона додала, що більшість жінок розповідали не про один, а про кілька інцидентів, коли вони стикалися з сексизмом, і це є «страшною деталлю».

Жінки анонімно зізнавалися, що сексистська поведінка варіювалася від непристойних коментарів до недоречних дотиків і сексуальних домагань.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA