Сша книги читання вибір редакції Сша

Гедонізм у маси: 7 книжок про задоволення

Сейчас читают: 179
womo.ua

Гедонізм — це така філософія фізичного задоволення як найвищого блага й умови щастя у житті. Можна багато говорити про інтелектуальні насолоди й духовність, але іноді практично кожному з нас хочеться побути трішечки гедоністом.

Не вмієте? Ці книжки допоможуть навчитися отримувати такі прості, але такі необхідні задоволення. Емоційна спритність. Як почати радіти змінам і отримувати задоволення від роботи та життя Сьюзен Девід, «Клуб Сімейного Дозвілля» Для початку багатьом з нас потрібно вирішити базову проблему: ми не даємо собі дозвіл на задоволення.

Ми ж бо повинні завжди працювати або відпочивати напозір, для схвалення у соцмережах. У нас великі проблеми з емоціями, ми не усвідомлюємо того, що відчуваємо і того, що нам потрібно.

Тому беремо до рук цього бестселера, за версією Wall Street Journal та USA Today, та починаємо долати страхи й комплекси, які не дозволяють насолоджуватись життям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA