В Афганістані зростає кількість самогубств серед жінок: подробиці

Сейчас читают: 688
womo.ua

В Афганістані стався сплеск самогубств серед жінок після захоплення влади в країні угрупованням «Талібан». Про це повідомляє агентство Anadolu.

За словами джерела, минулого тижня дівчинка-підліток повісилась у своєму будинку в центральній провінції Баміан. Її родина утрималася від розголошення будь-яких подробиць про смерть дівчинки, але сусід розповів місцевим ЗМІ, що загибла була дуже засмучена тим, що не може ходити до школи через заборону адміністрації «Талібану». Читайте також: В Афганістані нові утиски!

Тепер спалюють музичні інструменти: подробиці За день в іншій частині Афганістану застрелилася 23-річна жінка. Згідно з повідомленнями місцевих ЗМІ, вона пішла на цей крок, щоб позбутися жорстоких обмежень, яких вона зазнавала вдома.

За словами афганських активістів, сплеск стався тоді, коли таліби повернулись до влади. Проте конкретну інформацію щодо кількості суїцидів знайти важко, адже цифри значно занижуються. Читайте також: Талібан зобов’язав усіх жінок в Афганістані носити паранджу: каратимуть усіх, деталі Так, місцевий канал Tolo News повідомляв, що минулого року в країні сталося 250 спроб самогубства: 188 скоїли жінки та 62 — чоловіки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA