суд адвокат діти насильство згвалтування

Апеляційний суд затягує справу про зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті? Нові подробиці

Сейчас читают: 702
womo.ua

Закарпатський апеляційний суд знову відклав розгляд скарг у справі про сексуальне насильство над неповнолітньою дівчинкою, яке трапилося в селі Верхні Ворота на Закарпатті.

Про це повідомили в юридичній компанії «Міллер», яка захищає інтереси постраждалої дівчинки. За словами юристів, 2 серпня обвинувачені залучили ще двох адвокатів.

На їхню думку, це «використали для затягування розгляду справи», оскільки адвокатам потрібен час, щоб ознайомитися з матеріалами кримінального провадження. Читайте також: Ще один випадок зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті: мати та вітчим ґвалтували доньку з семи років Читайте також: Найменшій — 6 місяців: Денісова розповіла про випадки зґвалтування дітей окупантами Там додали, що апеляційний суд відкладає розгляд справи вже вдруге.

Уперше це сталося 6 червня нібито через хворобу адвоката обвинувачених. У компанії повідомили, що тепер засідання перенесли на 3 серпня. Читайте також: ​На Закарпатті засудили батька, який довів дитину до самогубства: деталі Нагадаємо, 16 березня сколихнула всю Україну новина про трьох підлітків із Закарпаття, які уникли покарання за групове зґвалтування 14-річної дівчини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA