місто Івано-Франківськ суд діти насильство згвалтування розслідування місто Івано-Франківськ

За зґвалтування 6-річної дівчинки жителя Прикарпаття засуджено до 15 років ув’язнення: подробиці

Сейчас читают: 683
womo.ua

53-річ­ного прикарпатця суд визнав винним у зґвал­ту­ван­ні 6-річної дівчинки та призначив йому 15 ро­ків поз­бавлен­ня во­лі.

Про це повідомляє Офіс генерального прокурора. Зазначається, що за під­три­ман­ня пуб­лічно­го об­ви­ну­ва­чен­ня юве­наль­ни­ми прокурора­ми Івано-Франківської обласної про­ку­ра­ту­ри 53-річ­ного прикарпатця суд визнав винним у зґвал­ту­ван­ні ма­ло­літньої дитини (ч.

4 ст. 152 КК Ук­ра­їни). Його засуджено до 15 ро­ків поз­бавлен­ня во­лі. Читайте також: На Прикарпатті дядько зґвалтував і задушив 9-річну племінницю: деталі В суді прокурор довів, що мешканець Надвірнянського району у жовтні 2022 року вчинив злочин проти статевої свободи 6-річної дівчинки.

В стані алкогольного сп’яніння він прийшов на подвір’я до своїх сусідів та, побачивши, що поряд із дитиною немає батьків, заманив її за господарську будівлю і зґвалтував. Читайте також: Апеляційний суд затягує справу про зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA