школа освіта психологія навчання розвиток

Комунікаційна школа лідерок розпочинає роботу в Україні: подробиці

Сейчас читают: 792
womo.ua

Проєкт спрямований на посилення жіночого лідерства та підготовку спільноти громадських дипломаток працюватиме з серпня по листопад.

Для навчання у школі потрібно заповнити анкету за посиланням https://cutt.us/IGTnC та пройти попередній відбір. Комунікаційну школу лідерок проводить Громадський альянс «Політична дія жінок» та організація Пакт за підтримки Уряду Канади у партнерстві з Апаратом Урядової уповноваженої з питань гендерної політики у рамках проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні». Читайте також: Бізнес під час війни Організатори школи звертають увагу на те, що саме жінки за умов повномасштабної війни та заборони виїзду чоловікам за кордон стали головними амбасадорками України для зовнішнього світу.

Варто визнати, що війна створила нові можливості для представництва українок на міжнародній арені й, скоріше за все, це історія на роки. Читайте також: Binance організовує Online Meetup для жінок в Україні Комунікаційна школа лідерок ставить собі за завдання підвищити видимість різних рольових моделей українських жінок у публічному просторі як України, так і за кордоном через актуалізацію потреби комунікувати про свою діяльність, права та потреби всередині країни та під час міжнародних адвокаційних громадських місій. Читайте також: В Україні запустили інформаційну кампанію про сексуальне насильство, пов’язане з війною У межах школи лідерок заплановано провести три 4-денні тренінги за такими напрямками: Концепція автентичного лідерства для жінок. Учасниці ознайомляться з різними концепціями лідерства, зрозуміють сенс лідерства, зануряться глибше у розуміння концепції автентичного лідерства.

Слухачки визначать риси свого лідерства, проведуть його ревізію. Психологія жіночого лідерства. Учасниці визначать

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA