ЛГБТ ЛГБТК ЗСУ військові напад відео

У центрі Львова побили трансгендерну військову: подробиці та відео

Сейчас читают: 141
womo.ua

Учора, 15 серпня 2023 року, в центрі Львова невідомий чоловік напав на трансгендерну військову дівчину. Про це повідомляє KyivPride.

Зазначається, що Хелен Марк (@babehell.en), яка захищає Україну впродовж трьох років, приїхала до міста через смерть матері.

Увечері вона сиділа в закладі на одній з центральних вулиць Львова й розмовляла зі своїм хлопцем по відеозвʼязку. До неї підійшов незнайомий чоловік і почав агресивно спілкуватися, на прохання відійти чоловік вдарив дівчину. Читайте також: Як українці ставляться до ЛГБТ-військових — дослідження Читайте також: Матері українського ЛГБТ+ військового погрожували через діяльність сина: подробиці Зазначимо, що Хелен стала жертвою нападу не вперше.

Вдень до неї чіплявся чоловік та всіляко її ображав. За словами трансгендерної дівчини, поліція не допомогла, а навпаки насміхалася та знімала все на відео. Читайте також: Американська трансгендерна журналістка стала спікеркою ЗСУ: хейт та реакція Міноборони Наразі дівчина вже звернулася до правоохоронних органів з відповідною заявою про побиття.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA