суд Криминал діти Велика Британія немовля новини світу

У Британії судили 33-річну медсестру — серійну вбивцю немовлят: шокуючі подробиці

Сейчас читают: 159
womo.ua

Медсестру відділення для новонароджених у Великій Британії, якій на час затримання було 28 років, судили за серійне вбивство дітей.

Присяжні винесли вирок жінці 18 серпня 2023 року. Про це пише BBC. Зазначається, що вже 33-річна медикиня Люсі Летбі вбила 7 немовлят і намагалася вбити ще шістьох, коли працювала у лікарні імені Графині Честерської, у якій був помічений тривожного та незрозуміло зростання кількості смертей і майже смертельних ускладнень серед передчасно народжених дітей у відділенні. Читайте також: Торгівля дітьми під час війни: затримано злочинну групу, яка продала 8 немовлят за кордон Арешт жінки став результатом ретельного розслідування та операції «Колібрі», до якої залучили близько 70 офіцерів і цивільного персоналу поліції графства Чешир.

З жовтня минулого року 33-річну жінку судили в Коронному суді Манчестера за звинуваченням у вбивстві семи немовлят і замаху на вбивство ще 10 у період з червня 2015 по червень 2016 року.

Вона рішуче заперечувала всі 22 висунуті проти неї звинувачення, але її все ж визнали винною у семи вбивствах та семи замахах на вбивство. Читайте також: В Афганістані зростає кількість самогубств серед жінок: подробиці Летбі перебуває під вартою з листопада 2020 року й відтоді побувала у чотирьох різних в’язницях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA