знаменитости стрижка Instagram Нео зачіска

"Стрижка Рейчел" — найпопулярніша зачіска серед знаменитостей. За що її люблять? (ФОТО)

Сейчас читают: 336
hochu.ua

Днями ми розповідали про новий тренд фарбування волосся Scandi Hairline, який зараз підкорює Instagram. А в цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися більше про популярну і дуже стильну "стрижку Рейчел".Однією з найвідоміших зачісок нашої епохи є відома "стрижка Рейчел", яку Дженніфер Еністон представила в культовому серіалі 90-х "Друзі".

Цього року ця зачіска отримала друге дихання, але вже у вдосконаленому вигляді: з м'якшим, довгим та зручнішим лініями. Читати також Бабл-боб — найрозкішніша стрижка на осінь 2023 року (ФОТО) "Стрижку Рейчел", яку також називають curve, шалено люблять знаменитості — Люсі Хейл, Ельза Хоск, Гейлі Бібер, Джорджія Мей Джаггер.

Це не дивно, адже дана стрижка має гладку градуйовану текстуру, яка підходить для більшості жінок."Стрижка Рейчел" створює природне обрамлення обличчя, підкреслюючи вилиці та підборіддя, але при цьому має внутрішнє згинання.

До того ж для укладання такої зачіски потрібно мінімум часу. Достатньо просто підсушити волосся, щоб досягти натурального ефекту, або відтворити динамічні пасма на кшталт 90-х, використовуючи круглу щітку.Ця чудова зачіска середньої довжини підходить для різноманітних текстур волосся та типів обличчя, допомагаючи створити ніжний образ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA