люди сонник Нео езотерика

Уві сні підгодовували мишей сиром? Віщуни попередили, до чого це

Сейчас читают: 618
hochu.ua

Сни про мишей віщуни тлумачать як знамення, що попереджає людину про друга чи колегу, який готує вам пастку. Важливо звернути увагу і на деталі сновидіння: скільки гризунів наснилося, якого кольору, що ви з ними робили і чи не злякалися ви їх уві сні.

Раніше ми розповідали, до чого сняться змії, а тепер розкажемо, що означає сон про мишей.Якщо сняться миші, це в першу чергу знак недоброзичливих поруч людей.

Хтось маніпулює вами і плете за вашою спиною інтриги, пише liza.ua. Читати також До багатства чи хвороби: що означає сон про весілля Якщо уві сні ви намагалися зловити мишу, чекайте позитивних змін.

Вони можуть бути пов'язані як із роботою, так і з особистим життям. Якщо вам наснилося, що ви їли гризуна — ви у небезпеці. Подумайте, чи не варто відкласти поїздки, перевірити справність авто або побутових електроприладів.Сон про мертвих мишей попереджає про ризик втратити повагу від дорогої серцю людини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA