випускний останній дзвоник пісні

Найкращі пісні для шкільного вальсу 2023: душевно та зворушливо прощаємось зі школою (ТЕКСТ + ВІДЕО)

Сейчас читают: 594
hochu.ua

Ми зробили для вас добірку душевних і зворушливих пісень, які можна використовувати для танцювальної постановки або пісенного номера.

Випускники, у вас ще є час, щоб підготуватися. Читати також Останній дзвоник 2023: як зробити красиве запрошення своїми руками Так час проліта, а з ним і літа,І серцем прийшли на розмову...Танцюємо вальс, прощальний наш вальсТанцюєм, щоб стрітися знову!Так створений світ —Є спади і зліт,Кохання і є буревії!Танцюємо вальс, |Прощальний наш вальс — |І віримо в здійснення мрії! | (2)Тепло від руки несем крізь роки,Навіщо сльоза і зітхання?Танцюємо вальс, прощальний наш вальс,І віримо в радість кохання!Так час проліта, а з ним і літа,І серцем прийшли на розмову...Танцюємо вальс, прощальний наш вальсТанцюєм, щоб стрітися знову!..Заграй мені пісню лісу,Розбуди мою красу! —І буде вічна весна, |І зійде зірка ясна! | (2)Вір у долю!

Будь зі мною!Лине, як вітер, мрія моя!Всесвіт — наш дім!Тут воля жива!І любов, і любовНас врятує від зла!Лиш любов, лиш любов!Лине, як вітер, мрія моя!Всесвіт — мій дім!Тут воля жива!І любов, і любовНас врятує від зла!Лиш любов, лиш любовЗбереже в цьому світі життя!Хай не гаснуть зірниці,Хай світять нам у серця!Прадавні їх таємниці |Нас поведуть у життя! | (2)Вір у долю!

Будь зі мною!І буде вічна весна,І зійде зірка ясна!Вір у долю! Будь зі мною!Сьогодні, мила, день буде прекраснимІ на морозі розцвітуть садиІ сонце нам світити буде ясноВсе буде так, як того схочем ми Танцюй зі мною повільноХай зачекає світ божевільнийТанцюй зі мною повільноБути щасливі ми повинні Сьогодні, мила, день буде, як требаІ в темнім небі зорі спалахнутьА потім нам з тобою, якщо требаВони із неба в руки упадуть Танцюй зі мною повільноХай зачекає світ божевільнийТанцюй зі мною повільноБути щасливі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA